6 Aralık 2013 Cuma

Kingdom Online'da 2. Alfa

         Merhaba Kingdom Online Oyuncuları,

         Efsanevi MMORPG'ler arasına adını yazdıran Knight Online'ın yapımcısının yeni oyunu olan Kingdom Online'ın 2. Alfa sürecini 1 Aralık 2013 itibarıyla tamamladık.

         Oldukça verimli geçen 2. Alfa'da birbirinden güzel etkinlikler düzenledik, oyuncuların isteklerini ve önerilerini değerlendirdik. Kısacası oyuncular ile oldukça eğlenceli vakitler geçirdik.

        Yaptığımız etkinlikler arasında oyuncular tarafından en çok dikkat çekeni toplam ödülü 1200$'ı bulan Savaş Kuponu etkinliğimizdi. Etkinliğimizin kazananları kısa bir süre içerisinde açıklanacaktır.

       Ayrıca Aldığın Görsel Facebook'da Yayınlansın, En İyi Tanıtım Yazısı ve En İyi Tanıtım Videosu etkinlikleri ile de oyuncuların yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak etkinlikler yaptık. 10 Aralık tarihine kadar için En İyi Tanıtım Yazısı ve Videosu etkinlikleri devam ediyor. Forumumuza giriş yaparak siz de katılabilirsiniz.

         Oyun içerisinde yaptığımız etkinlikler ise 2. Alfa sürecine ayrı bir tat kattı. Boss etkinlikleri, Zindan PvP etkinlikleri, GM'i bul etkinlikleri ve çok daha fazlasıyla oyuncularımız eğlenceli vakit geçirdiler.

GM_Khaliz

5 yorum :

  1. Sevgili Gm_Khaliz Sizden bir bir ricam olacak. Lütfen oyunu yaparken oyunun hikayesine veya oyunun içeriğine dini bir sembolü koymamanızı öneriyorum mesela , Knight online baktığımızda oyunda çok tanrılı bir sistem görüyoruz.(Pathos , Logos vs.)(Oyunun Hikayesinde.) Bu ise Oyunun genel olarak türk oyuncu olduğu düşünürsek onların inanışlarına ters bir durum oyun bu ne olacak diyebilirsiniz ancak bu şekilde yapılır ise şahsen ben oynamayacağım sonuçta oyunu ideolojik bir simge haline çevirilmemeli. Herkesin dini hassasiyetlerine saygı duyulacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mustafa,

      Öncelikle şunu belirtmek isterim ki biz NTTGame firması olarak Kingdom Online'ın yayıncılığını üstleniyor olacağız. Yani, oyuna direkt olarak etki edememekteyiz. Sadece oyun için uygun olacağını düşündüğümüz fikirleri yapımcıya firmaya iletebiliriz.

      Fakat bahsetmiş olduğunuz durumun ne kadar hassas olduğunun farkındayız. Bu konu ile ilgili de gerekli özen gösterilecektir.

      Sil
  2. Merhabalar;

    Knight online daki CZ gibi sürekli pvp atılabilecek bir harita olacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esat,

      Şu an için oyun içerisinde böyle bir harita mevcut değil. Fakat ilerleyen zamanlar için kesin bir şey söyleyemeyiz.

      Sil
  3. kardes bi
    şey sorabilirmiyim bu ics sitesinin bakım nezaman bitecek id ve şifremizle girş yapamıyoruz bi haftadır bekliyoruz okadar pre yukledik yazık bi tarih verin

    YanıtlaSil