2 Ocak 2014 Perşembe

Kingdom Online'da Neler Oluyor?

         Merhaba Kingdom Online Oyuncuları,

         2014'de ki ilk blog yazım ile karşınızdayım :)

         Siz oyuncularımıza, Kingdom Online'da neler yapılıyor, neler planlanıyor biraz bahsedeyim. En son düzenlemiş olduğumuz Kingdom Online Mini Turnuva'nın hemen ardından Kapalı Beta için hummalı bir çalışmaya başladık. 1. Alfa, 2. Alfa ve Mini Turnuva süreçlerinden sonra sizlerden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda Kapalı Beta sürecini tasarlıyoruz. Bu geri dönüşlerin sadece Kapalı Beta'yı değil, oyunun içeriğini de değiştireceğini söyleyebiliriz.

         Oyuncularımızın neredeyse %80'inin ısrarla istemiş olduğu açık PvP alanı konusunda yaptığımız görüşmeler ve değerlendirmeler sonrasında böyle bir sistemin ve haritanın Kingdom Online'a eklenebileceğinde karar kıldık ve yapımcı firma tarafına da bu isteğimizi ilettik. Kendilerinden de olumlu yanıt aldık. Sonuç olarak Kingdom Online'da açık PvP alanı sizleri bekliyor olacak.

         Bir çok oyuncumuzun Kingdom Online'ın ne zaman açılacağına, Kapalı Beta tarihinin ne zaman verileceğine dair merakları bulunuyor. Bu merakı az da olsa gidereyim. Kapalı Beta tarihini çok yüksek ihtimal ile bu ay içerisinde sizlere açıklıyor olacağız.

         Son olarak 2. Alfa sürecinde ve hemen ardından gerçekleştirmiş olduğumuz Mini Turnuva'da sıralamaya giren oyuncularımızın para ödülleri en kısa sürede bizlere iletmiş oldukları hesaplara yatırılacağını belirteyim. Aynı zamanda T-Shirt ödülleri de kargoya verildi.

         Kingdom Online ile ilgili merak ettiklerinizi ve önerilerinizi Facebook, Twitter ve Forum sayfalarımızdan bizlere iletebilirsiniz.

GM_Khaliz

6 yorum :

  1. Açık PvP alanın olması gerçekten güzel bir gelişme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. knight eki gibi bir human karus gibi bi karışım yok nasıl pvp olcak mavi ile yeşil bayrak gibi bişiy bile yok nasıl ıolcak o pvp ama orda küçük bi yrıntıda ( Bu geri dönüşlerin sadece Kapalı Beta'yı değil, oyunun içeriğini de değiştireceğini söyleyebiliriz. ) inşallah onu kast etmiştir

      Sil
  2. Gerçekten açık PvP haritası eklenmesine karar verilmesi çok iyi olmuş.
    Oyuncu taleplerini dikkate aldığınız içinde ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Oyunda iki ayrı ırk seçimi olsa daha güzel olurdu açık pvp alanı daha güzel olurdu bence

    YanıtlaSil
  4. kardes bi
    şey sorabilirmiyim bu ics sitesinin bakım nezaman bitecek id ve şifremizle girş yapamıyoruz bi haftadır bekliyoruz okadar pre yukledik yazık bi tarih verin

    YanıtlaSil
  5. Bende şunu sorayım.Bu oyun kapalı betaya geçtiğinde oyunun ne kadarı türkçeye çevrilmiş olucak.Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    YanıtlaSil