10 Mart 2014 Pazartesi

Kingdom Online - Görev Sistemi

         Herkese tekrardan merhaba,

         2014 yılına online oyun sektörüne bomba gibi giriş yapacağına inandığımız Kingdom Online için açıklayıcı bilgiler paylaşmaya devam ediyorum.

         İlk konumuz; karakterinizin seviyesini yükseltmenizde en çok faydayı sağlayacak olan Görev Sistemi'dir. Oyun içerisinde yapacağınız görevler ile dediğimiz gibi karakterinizin seviyesini yükseltebilir, Noah ve giyebileceğiniz eşyalar kazanabiliri ve en önemlisi Kingdom Online'ın hikayesini öğrenebilirsiniz.

         Oyun içerisinde 3 farklı görev sistemi bulunmaktadır. Bunlar;

*Önemli Görevler: Oyunun hikayesini sürdüren asıl görevlerdir.
*Genel Görevler: Oyunun hikayesinin anlatımında yardımcı olan ve ekstra mevzulardan bahsedilen, oyundaki akıcılığı sağlayan görevlerdir.
*Tekrar Edilebilir Görevler: İsminden de anlaşılabileceği gibi bir kere yapıldıktan sonra tekrardan yapılabilir duruma gelen görevlerdir. Bu görevlerden kazanacağınız ödüller diğer görev çeşitlerine göre daha azdır.

         Karakterinizin sahip olduğu görevleri ve tamamlamış olduğunuz görevleri "L" tuşuna basarak görebilirsiniz.

         Size görevler hakkında kısa bir bilgilendirme yapmaya çalıştım. Eminim ki Kingdom Online oynayarak her şeyi keşfetmeniz çok daha zevkli olacaktır.

         Siz de Kingdom Online indirerek, muhteşem bir heyecanını yaşamak istiyorsanız, biraz daha sabredin. Kingdom Online 2014 yazında bomba gibi geliyor.

0 yorum :

Yorum Gönder