3 Mart 2014 Pazartesi

Kingdom Online'ı Tanıyalım

         Herkese Merhaba,

         Bu yazımda sizlere Kingdom Online'ın nasıl bir oyun olduğuna dair bir yazı yazacağım. Öncelikle belirtmek isterim ki Kingdom Online, Knight Online'ın yapımcısından olan fakat Knight Online'dan daha farklı bir oyun sistemine sahiptir. Birbirinden çeşitli özelliklere sahip olan Kingdom Online'da amaç uçsuz bucaksız toprakları topraklarda lejyonun ile hakimiyeti kurmak ve herkesin saygısını kazanmaktır.
  
         Kingdom, özellikle grafik ve oyun dinamikleri ile fazlasıyla ilgi uyandırıyor. Bu özellikler başarılı bir oyun sistemi ve hikayesi ile birleşince oldukça ilgi çekici bir hale getiriyor Kingdom'ı.
      
         Oyuna ilk giriş yaptığınızda seçebileceğiniz 4 adet karakter karşınıza geliyor. Savaşçı, Suikastçi, Büyücü ve Şifacı... Eğer lejyon olarak kuracağınız partilerde başarılı olmak istiyorsanız, karakterlerin seçimi daha önemli bir hale geliyor.

         Ayrıca her lejyonun, diğer lejyonlara karşı uygulayacağı diplomasi, oyunun lideri olma konusunda çok önemli bir role sahip. Bu sebeple ikili ilişkileri temeli sağlam bir şekilde kurmanız gerekmektedir.

         Kingdom'da yer alan diğer özellikler de;

*Bölge Savaşları
*Kale Savaşları
*Meslekler
*Gelişmiş Karakter Yetenekleri
*Karaktere Özel Kale Geliştirmeleri
*Kaynaklar

         MMORPG oyunlar arasında en iyisi olmaya aday olan Kingdom Online, yaz aylarında oyuncularımıza sunuluyor olacak.

GM_Khalis

0 yorum :

Yorum Gönder